030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Het belang van vloer reinigen

Bij de investering in een vloer in Hilversum verwacht u kwaliteit en een lange levensduur. Ook de authentieke uitstraling van de vloer wilt u natuurlijk zo lang mogen bewaren en daarom is goed onderhoud erg belangrijk. Onderhoud is niet enkel dweilen of stofzuigen, maar een periodieke reiniging kan vaak ook zorgen voor een impuls aan de levensduur van de vloer. Hiermee voorkomt u dat stof en ander vuil de vloer op de lange termijn aantasten. De vloer reinigen op een professionele manier? Dan staan wij voor u klaar.

De methoden voor vloer reinigen

Iedere vloer is anders en vereist daarom ook een unieke aanpak. Laminaat is onderhoudsvriendelijk en kent daardoor meer mogelijkheden, terwijl PVC weer makkelijker schoon te maken/houden is. Gaat u zelf de vloer reinigen, dan is het belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen te hanteren. Een agressief schoonmaakmiddel zoals chloor is goed voor uw sanitair, maar vaak niet voor de vloer. Een houten vloer kent haar eigen geschikte schoonmaakmiddelen. Wilt u een professionele reiniging van de vloer in Hilversum? Dan helpen wij u graag.

Hulp bij reinigen houten vloer in Hilversum

Onze expertise met betrekking tot reinigen legt zich toe op de houten vloer in de breedste zin van het woord. Veel mensen twijfelen over het écht aanpakken van hun houten vloer, omdat zij geen beschadigingen of kleurverschillen willen creëren. Over het algemeen hoeft u zich hier echter geen zorgen over te maken. Een houten vloer is goed te onderhouden zolang er sprake is van een beschermlaag. Is deze beschermlaag volledig aangetast, dan is het verstandig om de vloer te reinigen. Nadien lakken of oliën zorgt ervoor dat er een verse beschermlaag op de vloer komt te liggen, waardoor deze weer jaren vooruit kan.

Ook overig vloeronderhoud kan ervoor zorgen dat uw vloer jaren langer meegaat!

De vloer reinigen in professionele handen

Schakel ons in voor een zorgvuldige reiniging van uw vloer. Ook voor uitvoeriger vloeronderhoud kunt u bij ons terecht. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 030 - 200 37 66. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen via onze contactpagina.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging