0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Grenen vloer

Een grenen houten vloer wordt vervaardigd uit de grove den. De houten materialen worden vervaardigd uit bebossing in heel Europa en Noord-Azië. Wanneer mensen het over een grenen vloer hebben, dan gaat het meestal over de Frans grenen vloer. Dit is een relatief goedkope houtsoort die in verschillende uitvoeringen te leveren is. Vaak wordt de massief grenen vloer geleverd als blank grenen vloerdelen, zodat u zelf nog de afwerking kunt kiezen. Lees hier alvast meer over alle mogelijkheden tot afwerking van een grenen vloer.

Een belangrijk element van de grenen vloer is dat het hier niet gaat om hardhout, zoals bijvoorbeeld wel bij eikenhout. De vloerdelen zijn zachter en daardoor wordt intensief gebruik sneller zichtbaar in de vorm van kleine krassen of beschadigingen. Er zijn overigens wel diverse mogelijkheden om de grenen vloer te onderhouden. Het gegeven dat de grenen vloer ‘leeft’ en hierdoor zorgt voor een natuurlijke uitstraling van uw woning, zorgt ervoor dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Het past bijvoorbeeld perfect binnen een industrieel en modern interieur.

Grenen vloer leggen

Overtuigd dat een grenen vloer bij u past? Dit type vloer is vrij goed te leggen, maar doet u dit zelf, dan loopt u wel een risico op schoonheidsfoutjes. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste kleurafwerking en leggen uw vloer vakkundig en snel in Hilversum. Wilt u meer weten? Vul dan ons offerteformulier in of maak direct een afspraak door te bellen naar 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606