030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Grenen vloer

Een grenen houten vloer wordt vervaardigd uit de grove den. De houten materialen worden vervaardigd uit bebossing in heel Europa en Noord-Azië. Wanneer mensen het over een grenen vloer hebben, dan gaat het meestal over de Frans grenen vloer. Dit is een relatief goedkope houtsoort die in verschillende uitvoeringen te leveren is. Vaak wordt de massief grenen vloer geleverd als blank grenen vloerdelen, zodat u zelf nog de afwerking kunt kiezen. Lees hier alvast meer over alle mogelijkheden tot afwerking van een grenen vloer.

Een belangrijk element van de grenen vloer is dat het hier niet gaat om hardhout, zoals bijvoorbeeld wel bij eikenhout. De vloerdelen zijn zachter en daardoor wordt intensief gebruik sneller zichtbaar in de vorm van kleine krassen of beschadigingen. Er zijn overigens wel diverse mogelijkheden om de grenen vloer te onderhouden. Het gegeven dat de grenen vloer ‘leeft’ en hierdoor zorgt voor een natuurlijke uitstraling van uw woning, zorgt ervoor dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Het past bijvoorbeeld perfect binnen een industrieel en modern interieur.

Grenen vloer leggen

Overtuigd dat een grenen vloer bij u past? Dit type vloer is vrij goed te leggen, maar doet u dit zelf, dan loopt u wel een risico op schoonheidsfoutjes. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste kleurafwerking en leggen uw vloer vakkundig en snel in Hilversum. Wilt u meer weten? Vul dan ons offerteformulier in of maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging