0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Vloer polijsten

Een houten vloer is een mooie eyecatcher in uw woning. U kunt uw vloer ook helemaal aanpassen naar uw eigen stijl, zodat deze goed past bij uw interieur. Goed onderhoud is erg belangrijk voor een blijvend fraaie uitstraling van de vloer. Na verloop van tijd zal op de houten vloer slijtage zichtbaar worden. De afwerklaag raakt versleten en dit heeft invloed op de bescherming van het vloeroppervlak. Een versleten houten vloer heeft daarmee een negatief effect op de uitstraling van uw interieur. Deze ongemakken kunnen eenvoudig worden opgelost, door uw houten vloer te laten polijsten. Ook als u uw vloer een opfrisbeurt wilt geven, bijvoorbeeld wanneer deze niet meer goed schoon wordt, kunt u gebruik maken van polijsten. De vloer krijgt zijn karakteristieke uiterlijk weer terug en is klaar voor een afwerklaag.

Houten vloer polijsten: Hoe ziet dat eruit?

Polijsten is het licht opschuren van een houten vloer. Polijsten gebeurt met een fijne schuurkorrel; hiermee kan het hout de was- of oliebehandeling optimaal ondergaan. Een polijstbehandeling verwijdert de oude afwerklaag van uw houten vloer. De vloer wordt hierdoor weer egaal en na het afwerken van de oude vloer is deze weer zo goed als nieuw. Bij het polijsten van de vloer komen er veel stoffen vrij. Deze stoffen bevatten delen van hout en vuil en zijn ongezond om in te ademen. Het is daarom af te raden uw vloer zelf te polijsten; voor deze klus kunt u beter een specialist inschakelen. Onze vakmannen beschikken over de juiste apparatuur die vereist is bij het polijsten. Deze geavanceerde apparaten zorgen voor een stofvrij resultaat. Onze vakmannen kunnen uw houten vloer in één dag weer als nieuw laten lijken, door hem te polijsten en af te werken.

Woont u in Hilversum of omgeving en wilt u uw houten vloer laten polijsten? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606