030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Vloer polijsten

Een houten vloer is een mooie eyecatcher in uw woning. U kunt uw vloer ook helemaal aanpassen naar uw eigen stijl, zodat deze goed past bij uw interieur. Goed onderhoud is erg belangrijk voor een blijvend fraaie uitstraling van de vloer. Na verloop van tijd zal op de houten vloer slijtage zichtbaar worden. De afwerklaag raakt versleten en dit heeft invloed op de bescherming van het vloeroppervlak. Een versleten houten vloer heeft daarmee een negatief effect op de uitstraling van uw interieur. Deze ongemakken kunnen eenvoudig worden opgelost, door uw houten vloer te laten polijsten. Ook als u uw vloer een opfrisbeurt wilt geven, bijvoorbeeld wanneer deze niet meer goed schoon wordt, kunt u gebruik maken van polijsten. De vloer krijgt zijn karakteristieke uiterlijk weer terug en is klaar voor een afwerklaag.

Houten vloer polijsten: Hoe ziet dat eruit?

Polijsten is het licht opschuren van een houten vloer. Polijsten gebeurt met een fijne schuurkorrel; hiermee kan het hout de was- of oliebehandeling optimaal ondergaan. Een polijstbehandeling verwijdert de oude afwerklaag van uw houten vloer. De vloer wordt hierdoor weer egaal en na het afwerken van de oude vloer is deze weer zo goed als nieuw. Bij het polijsten van de vloer komen er veel stoffen vrij. Deze stoffen bevatten delen van hout en vuil en zijn ongezond om in te ademen. Het is daarom af te raden uw vloer zelf te polijsten; voor deze klus kunt u beter een specialist inschakelen. Onze vakmannen beschikken over de juiste apparatuur die vereist is bij het polijsten. Deze geavanceerde apparaten zorgen voor een stofvrij resultaat. Onze vakmannen kunnen uw houten vloer in één dag weer als nieuw laten lijken, door hem te polijsten en af te werken.

Woont u in Hilversum of omgeving en wilt u uw houten vloer laten polijsten? Dan zijn wij de vloerspecialist die u zoekt! Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 - 200 37 66 voor meer informatie of een afspraak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging