030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Typen vloeren

Welke vloer je laat aanleggen, bepaalt in hoge mate de sfeer en uitstraling van je huis. Dit heeft vooral met je eigen voorkeuren te maken. Sommige mensen vinden de aangename koelte van beton of beton ciré aantrekkelijk, andere mensen hebben liever de warmte en gezelligheid van een houten of parketvloer. Het is dus belangrijk om je vooraf goed te oriënteren. In Hilversum en omgeving helpen wij u graag met het maken van de juiste beslissing. Onze vaklui hebben ruime ervaring en kunnen u inlichten over alle ins- en outs.

Bij ons kunt u in ieder geval terecht voor de volgende typen vloeren:

Behalve het aanleggen en leveren van vloeren, specialiseren wij ons ook in renovatievloerafwerking, en vloeronderhoud. Op deze manier zijn wij onze klanten op alle vlakken van dienst. Maak direct een afspraak met een van onze vaklui door te bellen naar 030 - 200 37 66 of een offerte aanvragen via ons contactformulier.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging