030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Click PVC

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Click PVC vloer in Hilversum? Daar vertellen we u bij ons graag meer over. Click PVC is een trend in de vloerenmarkt. Binnen dit type vloeren maakt de ruime keuze voor een speciaal design het verschil. Dankzij de natuurlijke uitstraling van PVC is dit vloertype niet te onderscheiden van de bekende houten vloeren, maar kent deze wel veel meer interessante voordelen.

Verschillende designs en kleuren

Wij beschikken over een ruim assortiment click PVC vloeren. Als particulier heeft u keuze uit meer dan 10 verschillende kleuren en een veelvoud aan tinten. Voorbeelden hiervan zijn wit, grijs, eiken, bruin en rood. Daarbij kiest u voor een geheel eigen design met voelbare structuur, zoals een hout- of tegelstructuur. Click PVC beschikt over een uniclick functie, waardoor planken handig in elkaar klikken en dus snel te leggen zijn. De planken worden tegen een ondervloer van folie gelegd, al dan niet met een geluiddempende functie. Wij laten u graag de diverse mogelijkheden van een click PVC vloer zien tijdens een afspraak.

De voordelen van click PVC

Click PVC kent een aantal sterke eigenschappen. Het is zeer duurzaam, mede te danken het gegeven dat PVC effectief is te onderhouden met een dweilfunctie, hetgeen ten goede komt aan de hygiëne. Het materiaal is tevens geschikt voor vochtige ruimtes; er is geen sprake van hout en dus behoudt een PVC vloer haar authentieke uitstraling. Onder de click PVC vloer kan u ook vloerverwarming leggen. Evenzo makkelijk als de click PVC vloer kan worden gelegd, kan u deze ook weer deïnstalleren en desgewenst meenemen naar een nieuwe woning. Om slijtage zoveel mogelijk te beperken kiest u bij voorkeur voor een iets dikkere toplaag van de vloer, bijvoorbeeld die van 4,5mm.

Click PVC laten plaatsen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van click PVC in Hilversum en de regio? Neem dan contact op met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit vloertype en het comfort dat u in huis haalt. Tijdens een afspraak laten we u kennismaken met alle kleur- en designvariaties die passen binnen uw interieur. Bel ons op 030 - 200 37 66  of vul direct ons offerteformulier in voor een scherp overzicht van de kosten en mogelijkheden. Wij staan voor u klaar in Hilversum!

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging