085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloer onderhoudsspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloer onderhoudsspecialist die werkzaam is in Hilversum

Click PVC

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Click PVC vloer in Hilversum? Daar vertellen we u bij ons graag meer over. Click PVC is een trend in de vloerenmarkt. Binnen dit type vloeren maakt de ruime keuze voor een speciaal design het verschil. Dankzij de natuurlijke uitstraling van PVC is dit vloertype niet te onderscheiden van de bekende houten vloeren, maar kent deze wel veel meer interessante voordelen.

Verschillende designs en kleuren

Wij beschikken over een ruim assortiment click PVC vloeren. Als particulier heeft u keuze uit meer dan 10 verschillende kleuren en een veelvoud aan tinten. Voorbeelden hiervan zijn wit, grijs, eiken, bruin en rood. Daarbij kiest u voor een geheel eigen design met voelbare structuur, zoals een hout- of tegelstructuur. Click PVC beschikt over een uniclick functie, waardoor planken handig in elkaar klikken en dus snel te leggen zijn. De planken worden tegen een ondervloer van folie gelegd, al dan niet met een geluiddempende functie. Wij laten u graag de diverse mogelijkheden van een click PVC vloer zien tijdens een afspraak.

De voordelen van click PVC

Click PVC kent een aantal sterke eigenschappen. Het is zeer duurzaam, mede te danken het gegeven dat PVC effectief is te onderhouden met een dweilfunctie, hetgeen ten goede komt aan de hygiëne. Het materiaal is tevens geschikt voor vochtige ruimtes; er is geen sprake van hout en dus behoudt een PVC vloer haar authentieke uitstraling. Onder de click PVC vloer kan u ook vloerverwarming leggen. Evenzo makkelijk als de click PVC vloer kan worden gelegd, kan u deze ook weer deïnstalleren en desgewenst meenemen naar een nieuwe woning. Om slijtage zoveel mogelijk te beperken kiest u bij voorkeur voor een iets dikkere toplaag van de vloer, bijvoorbeeld die van 4,5mm.

Click PVC laten plaatsen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van click PVC in Hilversum en de regio? Neem dan contact op met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit vloertype en het comfort dat u in huis haalt. Tijdens een afspraak laten we u kennismaken met alle kleur- en designvariaties die passen binnen uw interieur. Bel ons op 085 - 106 1600  of vul direct ons offerteformulier in voor een scherp overzicht van de kosten en mogelijkheden. Wij staan voor u klaar in Hilversum!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloer onderhoudsspecialist die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606