0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Click PVC

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Click PVC vloer in Hilversum? Daar vertellen we u bij ons graag meer over. Click PVC is een trend in de vloerenmarkt. Binnen dit type vloeren maakt de ruime keuze voor een speciaal design het verschil. Dankzij de natuurlijke uitstraling van PVC is dit vloertype niet te onderscheiden van de bekende houten vloeren, maar kent deze wel veel meer interessante voordelen.

Verschillende designs en kleuren

Wij beschikken over een ruim assortiment click PVC vloeren. Als particulier heeft u keuze uit meer dan 10 verschillende kleuren en een veelvoud aan tinten. Voorbeelden hiervan zijn wit, grijs, eiken, bruin en rood. Daarbij kiest u voor een geheel eigen design met voelbare structuur, zoals een hout- of tegelstructuur. Click PVC beschikt over een uniclick functie, waardoor planken handig in elkaar klikken en dus snel te leggen zijn. De planken worden tegen een ondervloer van folie gelegd, al dan niet met een geluiddempende functie. Wij laten u graag de diverse mogelijkheden van een click PVC vloer zien tijdens een afspraak.

De voordelen van click PVC

Click PVC kent een aantal sterke eigenschappen. Het is zeer duurzaam, mede te danken het gegeven dat PVC effectief is te onderhouden met een dweilfunctie, hetgeen ten goede komt aan de hygiëne. Het materiaal is tevens geschikt voor vochtige ruimtes; er is geen sprake van hout en dus behoudt een PVC vloer haar authentieke uitstraling. Onder de click PVC vloer kan u ook vloerverwarming leggen. Evenzo makkelijk als de click PVC vloer kan worden gelegd, kan u deze ook weer deïnstalleren en desgewenst meenemen naar een nieuwe woning. Om slijtage zoveel mogelijk te beperken kiest u bij voorkeur voor een iets dikkere toplaag van de vloer, bijvoorbeeld die van 4,5mm.

Click PVC laten plaatsen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van click PVC in Hilversum en de regio? Neem dan contact op met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit vloertype en het comfort dat u in huis haalt. Tijdens een afspraak laten we u kennismaken met alle kleur- en designvariaties die passen binnen uw interieur. Bel ons op 0800 255 3733  of vul direct ons offerteformulier in voor een scherp overzicht van de kosten en mogelijkheden. Wij staan voor u klaar in Hilversum!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606