0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Parket onderhoud in Hilversum

Een parketvloer is een natuurproduct en dit type materiaal zou onder de juiste omstandigheden tot 100 jaar mee kunnen gaan. Dit type vloeren worden over het algemeen geïmpregneerd, dan wel gelakt; deze afwerklaag zorgt voor een goede bescherming van de vloer. Adequaat onderhoud kan ervoor zorgen dat de levensduur van het parket nog verder verbeterd. Er zijn diverse manieren om de parketvloer te onderhouden en wij informeren u graag over de meest geschikte methoden. Belangrijk daarbij is om te kijken naar het type hout of parket en of u deze wilt oliën, dan wel wilt lakken. Wat doen we bij onderhoud van de parketvloer?

  • Reinigen van de vloer
  • Onderhoudsolie of lak
  • Algemeen: Stofzuigen en dweilen

Goed onderhoud begint bij uzelf. Zandkorreltjes, stof en ander vuil kunnen op termijn zorgen voor zichtbare beschadigingen aan de vloer. Daarom is periodiek stofzuigen of dweilen van de parketvloer belangrijk. Veel mensen dweilen de parketvloer niet uit angst voor kleurverschillen, maar hier is zeker geen sprake van. Gebruik van een goede zeep zorgt voor het gewenste resultaat.

Wij onderhouden ook andere vloertypen! Lees hier meer over onze service.

Parket onderhoud service

Vaak worden houten vloeren onnodig vervangen. Een parketvloer heeft een erg lange levensduur en herstellen is vaak een betere optie dan vervangen. Herstel door zorgvuldig parketvloer onderhoud kan een oude houten vloer omtoveren tot een spiksplinternieuwe vloer. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs in Hilversum en omgeving om de conditie van uw vloer vast te stellen. Wij zullen u eerlijk advies geven over de mogelijkheden en het gewenste onderhoud voor u uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud van lamelparket of onderhoud van fineerparket, nadat wij ons werk hebben gedaan zal uw vloer weer als nieuw aanvoelen. Bij parketvloer onderhoud kunt u denken aan:

  • oppervlakkig en diep reinigen;
  • voeden en beschermen met een onderhoudsolie of onderhoudswas;
  • afwerken met een beschermlaag.

Met name de afwerking na het onderhoud van parket is erg belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer daadwerkelijk de bescherming krijgt die het nodig heeft, bijvoorbeeld middels een olie of lak. Wilt u gebruik maken van onze service betreffende parket onderhoud in Hilversum? Neem gerust contact met op met ons op. Dit kan via 0800 255 3733 of via het contactformulier op de contactpagina.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606