085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloer onderhoudsspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloer onderhoudsspecialist die werkzaam is in Hilversum

Parket onderhoud in Hilversum

Een parketvloer is een natuurproduct en dit type materiaal zou onder de juiste omstandigheden tot 100 jaar mee kunnen gaan. Dit type vloeren worden over het algemeen geïmpregneerd, dan wel gelakt; deze afwerklaag zorgt voor een goede bescherming van de vloer. Adequaat onderhoud kan ervoor zorgen dat de levensduur van het parket nog verder verbeterd. Er zijn diverse manieren om de parketvloer te onderhouden en wij informeren u graag over de meest geschikte methoden. Belangrijk daarbij is om te kijken naar het type hout of parket en of u deze wilt oliën, dan wel wilt lakken. Wat doen we bij onderhoud van de parketvloer?

  • Reinigen van de vloer
  • Onderhoudsolie of lak
  • Algemeen: Stofzuigen en dweilen

Goed onderhoud begint bij uzelf. Zandkorreltjes, stof en ander vuil kunnen op termijn zorgen voor zichtbare beschadigingen aan de vloer. Daarom is periodiek stofzuigen of dweilen van de parketvloer belangrijk. Veel mensen dweilen de parketvloer niet uit angst voor kleurverschillen, maar hier is zeker geen sprake van. Gebruik van een goede zeep zorgt voor het gewenste resultaat.

Wij onderhouden ook andere vloertypen! Lees hier meer over onze service.

Parket onderhoud service

Vaak worden houten vloeren onnodig vervangen. Een parketvloer heeft een erg lange levensduur en herstellen is vaak een betere optie dan vervangen. Herstel door zorgvuldig parketvloer onderhoud kan een oude houten vloer omtoveren tot een spiksplinternieuwe vloer. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs in Hilversum en omgeving om de conditie van uw vloer vast te stellen. Wij zullen u eerlijk advies geven over de mogelijkheden en het gewenste onderhoud voor u uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud van lamelparket of onderhoud van fineerparket, nadat wij ons werk hebben gedaan zal uw vloer weer als nieuw aanvoelen. Bij parketvloer onderhoud kunt u denken aan:

  • oppervlakkig en diep reinigen;
  • voeden en beschermen met een onderhoudsolie of onderhoudswas;
  • afwerken met een beschermlaag.

Met name de afwerking na het onderhoud van parket is erg belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer daadwerkelijk de bescherming krijgt die het nodig heeft, bijvoorbeeld middels een olie of lak. Wilt u gebruik maken van onze service betreffende parket onderhoud in Hilversum? Neem gerust contact met op met ons op. Dit kan via 085 - 106 1600 of via het contactformulier op de contactpagina.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloer onderhoudsspecialist die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606