030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Parket onderhoud in Hilversum

Een parketvloer is een natuurproduct en dit type materiaal zou onder de juiste omstandigheden tot 100 jaar mee kunnen gaan. Dit type vloeren worden over het algemeen geïmpregneerd, dan wel gelakt; deze afwerklaag zorgt voor een goede bescherming van de vloer. Adequaat onderhoud kan ervoor zorgen dat de levensduur van het parket nog verder verbeterd. Er zijn diverse manieren om de parketvloer te onderhouden en wij informeren u graag over de meest geschikte methoden. Belangrijk daarbij is om te kijken naar het type hout of parket en of u deze wilt oliën, dan wel wilt lakken. Wat doen we bij onderhoud van de parketvloer?

  • Reinigen van de vloer
  • Onderhoudsolie of lak
  • Algemeen: Stofzuigen en dweilen

Goed onderhoud begint bij uzelf. Zandkorreltjes, stof en ander vuil kunnen op termijn zorgen voor zichtbare beschadigingen aan de vloer. Daarom is periodiek stofzuigen of dweilen van de parketvloer belangrijk. Veel mensen dweilen de parketvloer niet uit angst voor kleurverschillen, maar hier is zeker geen sprake van. Gebruik van een goede zeep zorgt voor het gewenste resultaat.

Wij onderhouden ook andere vloertypen! Lees hier meer over onze service.

Parket onderhoud service

Vaak worden houten vloeren onnodig vervangen. Een parketvloer heeft een erg lange levensduur en herstellen is vaak een betere optie dan vervangen. Herstel door zorgvuldig parketvloer onderhoud kan een oude houten vloer omtoveren tot een spiksplinternieuwe vloer. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs in Hilversum en omgeving om de conditie van uw vloer vast te stellen. Wij zullen u eerlijk advies geven over de mogelijkheden en het gewenste onderhoud voor u uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud van lamelparket of onderhoud van fineerparket, nadat wij ons werk hebben gedaan zal uw vloer weer als nieuw aanvoelen. Bij parketvloer onderhoud kunt u denken aan:

  • oppervlakkig en diep reinigen;
  • voeden en beschermen met een onderhoudsolie of onderhoudswas;
  • afwerken met een beschermlaag.

Met name de afwerking na het onderhoud van parket is erg belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer daadwerkelijk de bescherming krijgt die het nodig heeft, bijvoorbeeld middels een olie of lak. Wilt u gebruik maken van onze service betreffende parket onderhoud in Hilversum? Neem gerust contact met op met ons op. Dit kan via 030 - 200 37 66 of via het contactformulier op de contactpagina.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging