0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Laminaat vloer leggen

Even een laminaatje leggen. Het klinkt mooi; helaas gaat het in de praktijk zelden op. Net als bij andere klusprojecten in uw woning komt het aan op geduld, vakmanschap en soms ook een beetje geluk. Wij zijn u in de regio Hilversum graag van dienst. Maar voor de gepassioneerde klusser hebben we hieronder ook wat handige tips.

Laminaat vloer leggen in Hilversum

Een veelgemaakte fout bij het leggen van laminaat is dat het na aankoop direct geplaatst wordt. Het risico dat je hier loopt is simpel. Aangezien laminaat kan inkrimpen of uitzetten, moet je het meestal 48 uur laten acclimatiseren. Op deze manier went het aan de temperatuur in je woning en zal het niet meer van vorm veranderen als je het eenmaal hebt aangelegd. Verder is het ook belangrijk om je ondergrond goed te controleren, alvorens je de laminaat vloer gaat leggen.

Controleer bijvoorbeeld eerst de vochtigheidsgraad van je ondergrond. Als die te hoog is, heb je mogelijk last van optrekkend vocht. Om je laminaat vloer hiertegen te beschermen kun je het beste een dunne tussenlaag plaatsen. Dit kan met folie of eventueel met spaanplaten. Als de vochtproblemen echter dusdanig groot zijn, moet je misschien overwegen om je ondergrond te laten impregneren. Hiervoor kun je altijd bij ons terecht. In Hilversum en omgeving zijn wij de aangewezen partij om u met uw vloeren te helpen.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606