030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Laminaat vloer leggen

Even een laminaatje leggen. Het klinkt mooi; helaas gaat het in de praktijk zelden op. Net als bij andere klusprojecten in uw woning komt het aan op geduld, vakmanschap en soms ook een beetje geluk. Wij zijn u in de regio Hilversum graag van dienst. Maar voor de gepassioneerde klusser hebben we hieronder ook wat handige tips.

Laminaat vloer leggen in Hilversum

Een veelgemaakte fout bij het leggen van laminaat is dat het na aankoop direct geplaatst wordt. Het risico dat je hier loopt is simpel. Aangezien laminaat kan inkrimpen of uitzetten, moet je het meestal 48 uur laten acclimatiseren. Op deze manier went het aan de temperatuur in je woning en zal het niet meer van vorm veranderen als je het eenmaal hebt aangelegd. Verder is het ook belangrijk om je ondergrond goed te controleren, alvorens je de laminaat vloer gaat leggen.

Controleer bijvoorbeeld eerst de vochtigheidsgraad van je ondergrond. Als die te hoog is, heb je mogelijk last van optrekkend vocht. Om je laminaat vloer hiertegen te beschermen kun je het beste een dunne tussenlaag plaatsen. Dit kan met folie of eventueel met spaanplaten. Als de vochtproblemen echter dusdanig groot zijn, moet je misschien overwegen om je ondergrond te laten impregneren. Hiervoor kun je altijd bij ons terecht. In Hilversum en omgeving zijn wij de aangewezen partij om u met uw vloeren te helpen.

 

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging