0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Onderhoud houten vloer in Hilversum

Een houten vloer is een prachtig, natuurlijk product. Dit type vloer zorgt binnen ieder interieur voor sfeer en uitstraling. Om de vloer door de jaren heen mooi te houden is goed onderhoud belangrijk. Dat kan laagdrempelig in de vorm van regelmatig stofzuigen, dweilen of vuil verwijderen, maar groot onderhoud is ook aan te raden. Dit doet u jaarlijks of tweejaarlijks door de vloer in de was, olie of polish te zetten. Hierna ziet u zichtbaar verschil en met de juiste afwerking kan uw vloer nog tot in de lengte der jaren mee.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een houten vloer?

Hulp bij behandelen houten vloer

Hout ‘leeft’. Dit betekent dat het onder druk van warmte of een hoge luchtvochtigheid kan gaan uitzetten of inkrimpen; met name massief houten vloer krijgen hiermee te maken. Periodiek onderhoud is daarom in deze gevallen extra van belang. Dit is niet zomaar een routineklusje. Hout heeft karakteristieke eigenschappen en moet zorgvuldig onder handen genomen worden. Er moet rekening worden gehouden met de werking van het hout als gevolg van temperatuur en vocht. Daarnaast is het belangrijk goede producten te gebruiken voor houten vloer onderhoud. Eikenhouten vloer onderhoud vereist een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer.

Een afspraak maken onderhoud houten vloer

Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw houten vloer op de juiste wijze te onderhouden en helpen u graag in Hilversum. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij het onderhoud van andere type vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0800 255 3733 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606