030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Onderhoud houten vloer in Hilversum

Een houten vloer is een prachtig, natuurlijk product. Dit type vloer zorgt binnen ieder interieur voor sfeer en uitstraling. Om de vloer door de jaren heen mooi te houden is goed onderhoud belangrijk. Dat kan laagdrempelig in de vorm van regelmatig stofzuigen, dweilen of vuil verwijderen, maar groot onderhoud is ook aan te raden. Dit doet u jaarlijks of tweejaarlijks door de vloer in de was, olie of polish te zetten. Hierna ziet u zichtbaar verschil en met de juiste afwerking kan uw vloer nog tot in de lengte der jaren mee.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een houten vloer?

Hulp bij behandelen houten vloer

Hout ‘leeft’. Dit betekent dat het onder druk van warmte of een hoge luchtvochtigheid kan gaan uitzetten of inkrimpen; met name massief houten vloer krijgen hiermee te maken. Periodiek onderhoud is daarom in deze gevallen extra van belang. Dit is niet zomaar een routineklusje. Hout heeft karakteristieke eigenschappen en moet zorgvuldig onder handen genomen worden. Er moet rekening worden gehouden met de werking van het hout als gevolg van temperatuur en vocht. Daarnaast is het belangrijk goede producten te gebruiken voor houten vloer onderhoud. Eikenhouten vloer onderhoud vereist een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer.

Een afspraak maken onderhoud houten vloer

Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw houten vloer op de juiste wijze te onderhouden en helpen u graag in Hilversum. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij het onderhoud van andere type vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 030 - 200 37 66 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging