030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Vloerafwerking in Hilversum

Bij vloerafwerking hebben we het in dit geval niet op het type vloer, maar meer over de beschermende laag die over de vloer wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat uw vloer na dagelijks gebruik geen onverwachte beschadigingen of aantasting laat zien. Het spreekt voor zichzelf dat u zo lang mogelijk wilt genieten van uw vloer en een goede afwerklaag zorgt daarvoor! In Hilversum hebben wij kennis en ervaring met betrekking tot afwerkmogelijkheden die ervoor zorgen dat uw vloer maximaal profijt ervaart. Onze allround kennis over alle verschillende vloertypen zorgt ervoor dat we u vrijwel altijd verder kunnen helpen.

Vloerafwerking houten vloer

Veel mensen kiezen voor een houten vloer vanwege de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Hoe mooi u dit ook vindt, het is eigenlijk geen optie om het hout onbewerkt te laten. Hout is in vergelijking met andere vloertypen relatief kwetsbaar voor dagelijks gebruik. Afwerking van de vloer zorgt ervoor dat u hier niks van hoeft te merken; sterker nog, u geniet alleen van de natuurlijke uitstraling van de vloer.

Hout is veelzijdig en kent daardoor verschillende varianten, welke een unieke aanpak vereisen. Ook de woonsituatie en ruimte waarin het hout ligt bepalen mede welke soort afwerking gewenst is. Wij kunnen uw nieuwe of bestaande houten vloer beter beschermen middels een vloerafwerking. Onze vakmensen komen graag met u in gesprek om de juiste methode te bepalen. Bij houten vloer afwerken kunt u onder andere denken aan een afwerking met:

  • Vloerolie
  • Vloerwas
  • Hardwas
  • Wax
  • Hoogglans lak

Professionele vloerafwerking in Hilversum

Vloerafwerking is niet alleen bedoeld om uw vloer te beschermen; soms kan het uw vloer ook een geheel nieuwe look geven. Denk bijvoorbeeld aan een lak met een specifiek andere kleurtint. Onze specialisten kunnen uw vloer in Hilversum een afwerking geven waarvan u nog talloze jaren kunt genieten. Neem direct contact met ons op via 030 - 200 37 66 of vul ons contactformulier in.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging