030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Parketvloer Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar een parketvloer, dan kunt u kiezen tussen een massieve parketvloer en lamelparket. Massief parket wordt in zijn geheel vervaardigd uit één stuk hout. Dit zorgt voor een dikkere toplaag en langere levensduur, hoewel dit type hout wel kan uitzetten of inkrimpen onder druk van warmte en een hoge luchtvochtigheid. Lamelparket bestaat uit drie lagen: een top-, midden- en onderlaag. Dit type vloer ‘leeft’ veel minder en is dus beter bestand tegen warmte of een hoge luchtvochtigheid. Voor beide typen vloeren is wat te zeggen. Hieronder zullen wij de verschillende voordelen voor u uiteenzetten.

Meer weten of massief of lamelparket? Klik hier.

Massief parket

Massief parket kan zwevend of gelijmd gelegd worden. Net als andere houten vloersoorten heeft massief parket een lange levensduur. Dit komt doordat het een dikke plank is die, indien gewenst, meermaals geschuurd kan worden. Beschadigingen kunnen dan ook altijd hersteld worden. Massieve parket vloeren zijn dus geschikt voor intensief gebruik, zowel particulier als commercieel. Ook is het in veel variaties verkrijgbaar.

Lamelparket

Lamelparket is een parketsoort die u, wanneer u dit zou willen, zelf kunt leggen. Het is zelfs zo bewerkt dat het ook voor vloerverwarming geschikt is; de werking van deze vloer is namelijk minimaal. Ook lamelparket heeft een lange levensduur en is zowel zwevend als verlijmd te leggen.

Parketvloer leggen in Hilversum? Bel ons!

Of u nu kiest voor een massieve of lamelparket vloer, wij leggen deze vakkundig en met de juiste afwerking. Wij staan voor u klaar in Hilversum en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een parketvloer en eventueel onderhoud. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 030 - 200 37 66 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging