0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Een nieuwe parketvloer leggen

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Of heeft u een nieuwbouwwoning en moet er nog een vloer gelegd worden? Wat dacht u van parket laten leggen? Parket vloeren zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Zo zijn er brede planken, smalle planken en visgraatparket. Bovendien zijn er verschillende diktes en ondervloeren. Dit maakt vooral verschil wat betreft de kwaliteit van de vloer.

Weet u al precies wat u wilt? Dan kunnen wij voor u vakkundig lamelparket leggen of een andere soort parket voor u plaatsen. Weet u nog niet wat voor type vloer u wilt en wilt u graag advies wat het beste bij u past? Dan kunt u onze vloerspecialisten ook in de regio Hilversum inschakelen voor de advies en inkoop van uw nieuwe parket vloer.

Parket leggen en afwerken

Een parket vloer dient altijd onder de juiste omstandigheden gelegd te worden, anders bestaat de kans dat de vloer later alsnog gaten, bobbels of kieren krijgt. Een parketvloer wordt pas bewerkt nadat deze gelegd is. Het afwerken kan op verschillende manieren, zo kan het gelakt, in de was gezet of geolied worden. De manier waarop u later de vloer moet onderhouden, hangt af van de gekozen afwerking.

Wilt u parket laten leggen, of wilt u eerst meer weten over wat onze parketlegger in Hilversum voor u kan betekenen? Bel dan 0800 255 3733 om een afspraak te maken.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606