030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Een nieuwe parketvloer leggen

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Of heeft u een nieuwbouwwoning en moet er nog een vloer gelegd worden? Wat dacht u van parket laten leggen? Parket vloeren zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Zo zijn er brede planken, smalle planken en visgraatparket. Bovendien zijn er verschillende diktes en ondervloeren. Dit maakt vooral verschil wat betreft de kwaliteit van de vloer.

Weet u al precies wat u wilt? Dan kunnen wij voor u vakkundig lamelparket leggen of een andere soort parket voor u plaatsen. Weet u nog niet wat voor type vloer u wilt en wilt u graag advies wat het beste bij u past? Dan kunt u onze vloerspecialisten ook in de regio Hilversum inschakelen voor de advies en inkoop van uw nieuwe parket vloer.

Parket leggen en afwerken

Een parket vloer dient altijd onder de juiste omstandigheden gelegd te worden, anders bestaat de kans dat de vloer later alsnog gaten, bobbels of kieren krijgt. Een parketvloer wordt pas bewerkt nadat deze gelegd is. Het afwerken kan op verschillende manieren, zo kan het gelakt, in de was gezet of geolied worden. De manier waarop u later de vloer moet onderhouden, hangt af van de gekozen afwerking.

Wilt u parket laten leggen, of wilt u eerst meer weten over wat onze parketlegger in Hilversum voor u kan betekenen? Bel dan 030 - 200 37 66 om een afspraak te maken.

 

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging