0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Gespecialiseerd in vloer leggen

Wij zijn als vloerspecialist gespecialiseerd in het leggen van zowel houten als parket vloeren. In de regio Hilversum helpen wij iedereen, zowel particulieren als bedrijven, aan een tijdloze en stijlvolle nieuwe vloer. We hebben al meer dan 17 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Bij ons bent u dus verzekerd van vakmanschap en kwaliteit! Als u zelf een vloer gekocht heeft kunnen wij deze voor u leggen, maar wij verkopen zelf ook parket en houten vloeren.

Nieuwe vloer laten leggen

Het leggen van een vloer is vakmanschap en kan het beste door een ervaren vloerlegger gedaan worden. Er komt namelijk meer bij kijken dan u wellicht denkt. Houdt u geen rekening met bijvoorbeeld de legrichting of het “werken” van het hout, dan kunt u daar later spijt van krijgen. Hierdoor krijgt u misschien gaten in de vloer of zorgt de legkeuze voor een optische verkleining van de ruimte. Door onze ruime ervaring kunnen wij u hier echter uitgebreid over adviseren. Of wij nu een oude vloer vervangen of een geheel nieuwe bedekking plaatsen, bij ons krijgt u een oplossing die bij uw wensen past.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606