030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Gespecialiseerd in vloer leggen

Wij zijn als vloerspecialist gespecialiseerd in het leggen van zowel houten als parket vloeren. In de regio Hilversum helpen wij iedereen, zowel particulieren als bedrijven, aan een tijdloze en stijlvolle nieuwe vloer. We hebben al meer dan 17 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Bij ons bent u dus verzekerd van vakmanschap en kwaliteit! Als u zelf een vloer gekocht heeft kunnen wij deze voor u leggen, maar wij verkopen zelf ook parket en houten vloeren.

Nieuwe vloer laten leggen

Het leggen van een vloer is vakmanschap en kan het beste door een ervaren vloerlegger gedaan worden. Er komt namelijk meer bij kijken dan u wellicht denkt. Houdt u geen rekening met bijvoorbeeld de legrichting of het “werken” van het hout, dan kunt u daar later spijt van krijgen. Hierdoor krijgt u misschien gaten in de vloer of zorgt de legkeuze voor een optische verkleining van de ruimte. Door onze ruime ervaring kunnen wij u hier echter uitgebreid over adviseren. Of wij nu een oude vloer vervangen of een geheel nieuwe bedekking plaatsen, bij ons krijgt u een oplossing die bij uw wensen past.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging