030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Onderhoud kurk vloer Hilversum

Een kurkvloer is een prachtige toevoeging voor ieder huis. Het is echter wel belangrijk dat je de vloer goed blijft onderhouden in de jaren na de aanschaf. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je na het leggen, direct goed stofzuigt. Haal daarna een vochtig doekje over het kurk. Op die manier voorkom je dat er zich direct vuil hecht aan de vloerbedekking. In de regio Hilversum zijn wij ook altijd beschikbaar voor periodiek onderhoud. Wij beschikken over de juiste apparatuur en middelen om de kwaliteit van uw kurkvloer op het hoogste niveau te houden.

Onderhoud kurk vloer

In het geval van vlekken is warm water meestal een goede optie. Mochten de vlekken ernstiger van aard zijn kun je eventueel spiritus gebruiken, al moet je de kurkvloer hiervoor wel prepareren. Werk überhaupt voorzichtig met chemische middelen. Bij verkeerd gebruik kunnen die uw kurkvloer ernstig beschadigen. Schakel bij onzekerheid dan ook altijd de hulp in van een ervaren vakman. Wij zijn u in Hilversum en omgeving graag van dienst.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging