0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Onderhoud kurk vloer Hilversum

Een kurkvloer is een prachtige toevoeging voor ieder huis. Het is echter wel belangrijk dat je de vloer goed blijft onderhouden in de jaren na de aanschaf. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je na het leggen, direct goed stofzuigt. Haal daarna een vochtig doekje over het kurk. Op die manier voorkom je dat er zich direct vuil hecht aan de vloerbedekking. In de regio Hilversum zijn wij ook altijd beschikbaar voor periodiek onderhoud. Wij beschikken over de juiste apparatuur en middelen om de kwaliteit van uw kurkvloer op het hoogste niveau te houden.

Onderhoud kurk vloer

In het geval van vlekken is warm water meestal een goede optie. Mochten de vlekken ernstiger van aard zijn kun je eventueel spiritus gebruiken, al moet je de kurkvloer hiervoor wel prepareren. Werk überhaupt voorzichtig met chemische middelen. Bij verkeerd gebruik kunnen die uw kurkvloer ernstig beschadigen. Schakel bij onzekerheid dan ook altijd de hulp in van een ervaren vakman. Wij zijn u in Hilversum en omgeving graag van dienst.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606