0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Laat ons uw houten vloer leggen

Wilt u uw vloerbedekking door een houten vloer vervangen? Een houten vloer is makkelijk schoon te houden en bovendien geheel naar uw eigen wensen af te werken. De kleurstelling waarin we deze voor u lakken, waxen of oliën kunt u dus geheel op uw woning en persoonlijke wensen laten afstemmen.

Hout heeft de neiging om te gaan uitzetten of krimpen door omgevingsinvloeden. Daarom wordt een houten vloer vaak vast gelegd, zodat er in de loop der jaren geen gaten, bobbels en kieren ontstaan. Als vloerspecialist in de regio Hilversum kunnen we u uitgebreid adviseren over houten vloeren, en kunnen we voor u de plankenvloer leggen.

Uw eigen vloer kopen of via onze vloerspecialisten

U kunt ons inschakelen voor het leggen van uw eigen houten vloer, maar u kunt ook via ons uw houten vloer kopen. Een eiken vloer leggen of een ander type hout plaatsen is lastiger dan het op het eerste oog lijkt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de vloer toch zelf te leggen, maar het is meestal verstandiger om dit uit te besteden aan een vakman. Als u niet goed weet wat u doet dan kunnen er gaten, bobbels en kieren ontstaan. Niet altijd direct, maar als een vloer verkeerd gelegd is kan dit in een volgend seizoen alsnog gebeuren.

In Hilversum en omgeving kunnen wij snel en strak uw houten vloer leggen. Onze specialisten zijn bekend met allerlei houtsoorten en kunnen bijvoorbeeld zonder problemen een eikenhouten vloer leggen. Verder geven wij u ook graag advies over het onderhoud van uw vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606