030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Laat ons uw houten vloer leggen

Wilt u uw vloerbedekking door een houten vloer vervangen? Een houten vloer is makkelijk schoon te houden en bovendien geheel naar uw eigen wensen af te werken. De kleurstelling waarin we deze voor u lakken, waxen of oliën kunt u dus geheel op uw woning en persoonlijke wensen laten afstemmen.

Hout heeft de neiging om te gaan uitzetten of krimpen door omgevingsinvloeden. Daarom wordt een houten vloer vaak vast gelegd, zodat er in de loop der jaren geen gaten, bobbels en kieren ontstaan. Als vloerspecialist in de regio Hilversum kunnen we u uitgebreid adviseren over houten vloeren, en kunnen we voor u de plankenvloer leggen.

Uw eigen vloer kopen of via onze vloerspecialisten

U kunt ons inschakelen voor het leggen van uw eigen houten vloer, maar u kunt ook via ons uw houten vloer kopen. Een eiken vloer leggen of een ander type hout plaatsen is lastiger dan het op het eerste oog lijkt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de vloer toch zelf te leggen, maar het is meestal verstandiger om dit uit te besteden aan een vakman. Als u niet goed weet wat u doet dan kunnen er gaten, bobbels en kieren ontstaan. Niet altijd direct, maar als een vloer verkeerd gelegd is kan dit in een volgend seizoen alsnog gebeuren.

In Hilversum en omgeving kunnen wij snel en strak uw houten vloer leggen. Onze specialisten zijn bekend met allerlei houtsoorten en kunnen bijvoorbeeld zonder problemen een eikenhouten vloer leggen. Verder geven wij u ook graag advies over het onderhoud van uw vloer.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging