030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Vloer schuren Hilversum

Als de toplaag van uw houten of parket vloer er (deels) afgesleten is, dan kunnen er diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. Om uw vloer weer mooi glad te maken, zal deze geschuurd moeten worden. U kunt natuurlijk altijd onze vloerspecialisten inschakelen, die hebben jarenlange ervaring met het stofvrij schuren van uw vloer.

Renovatiespecialist in Hilversum

U kunt dit natuurlijk zelf doen als u over de juiste apparatuur beschikt, maar onderschat het niet. Als u fouten maakt kunt u de hele vloer beschadigen. Als u zelf niet ervaren bent in het schuren van vloeren, dan raden we u echt aan om een specialist in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met werkzaamheden op het gebied van vloerrenovatie. Denk aan vloer schuren en lakken of de vloer schuren en oliën om deze weer in nieuwstaat te herstellen

Waarom vloer laten schuren?

Voor een goed resultaat heeft u namelijk een professionele schuurmachine nodig. U kunt dit kopen of huren, maar dit is vaak niet goedkoop. als u onervaren bent in het gebruik van een dergelijke machine is de kans groot dat u oneffenheden veroorzaakt in kleur, maar ook in de vorm van kuilen en bulten. Ook is het belangrijk dat u niet te veel af schuurt, anders kunt u de vloer niet nogmaals renoveren. Wij krijgen vaak opdrachten van mensen die het eerst zelf hebben geprobeerd. Dit kost u dus meer tijd en geld dan wanneer u het direct aan onze specialisten overlaat. Maak in de regio Hilversum daarom direct een afspraak om uw vloer te laten schuren.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging