030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Houten vloer oliën

Om een nieuwe vloer af te werken of juist om een oude vloer te renoveren en opnieuw af te werken is vloerolie zeer geschikt. Er zijn talloze mogelijkheden in kleur en bovendien beschermt oliën houten vloer tegen invloeden van buitenaf. Wij kunnen in Hilversum ieder type vloer, zoals parket oliën.

Waarom vloer oliën?

Om uitdroging van uw houten vloer tegen te gaan, dient deze regelmatig onderhouden te worden door middel van oliën. Zo blijft uw vloer langer mooi en bespaart u op een nieuwe vloer of vloerrenovatie. Door middel van het oliën van uw vloer kunt u bovendien met weinig moeite de uitstraling van uw woning veranderen. Door middel van kleurpigment in de olie kunt u uw vloer namelijk geheel naar uw eigen smaak kleuren!

Specialist in vloerafwerking in Hilversum

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van vloerrenovatie en –afwerking. Door ons in te schakelen garanderen we u een prachtig eindresultaat. Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging