0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Oude en versleten vloer herstellen?

Na jaren van intensief gebruik kan de glans van uw houten vloer verloren gaan. Is uw vloer dof, oud en versleten? U denkt wellicht dat u een nieuwe vloer moet laten leggen, maar de meeste vloeren knappen behoorlijk op van goede vloerrenovatie. De vloer vernieuwen is dus niet nodig. Wij kunnen de vloer opknappen zodat die vale houten vloer er na een renovatieklus door onze vakmannen weer als nieuw uitziet!

Door uw oude vloer te schuren en te behandelen kunnen we het oorspronkelijke karakter van uw vloer herstellen. Natuurlijk kunt u met een renovatievloer ook juist kiezen voor een andere kleurstijl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vloerrenovatie? Of wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatiebeurt? Neem dan in Hilversum contact op met uw specialist op het gebied van vloerrenovatie!

Renovatie vloer: repareren en aanhelen

Zitten er deukjes of kleine beschadigingen in uw oude parket vloer? Of heeft u een aan- of uitbouw en moet er daardoor een stuk parket bijgelegd worden? Wij zijn tevens specialist in het repareren en aanhelen van vloeren. Dit aanhelen is nodig om de oude en de nieuwe vloer mooi op elkaar aan te laten sluiten.

Heeft uw vloer renovatie nodig? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Maak direct een afspraak via 0800 255 3733 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606