030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Oude en versleten vloer herstellen?

Na jaren van intensief gebruik kan de glans van uw houten vloer verloren gaan. Is uw vloer dof, oud en versleten? U denkt wellicht dat u een nieuwe vloer moet laten leggen, maar de meeste vloeren knappen behoorlijk op van goede vloerrenovatie. De vloer vernieuwen is dus niet nodig. Wij kunnen de vloer opknappen zodat die vale houten vloer er na een renovatieklus door onze vakmannen weer als nieuw uitziet!

Door uw oude vloer te schuren en te behandelen kunnen we het oorspronkelijke karakter van uw vloer herstellen. Natuurlijk kunt u met een renovatievloer ook juist kiezen voor een andere kleurstijl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vloerrenovatie? Of wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatiebeurt? Neem dan in Hilversum contact op met uw specialist op het gebied van vloerrenovatie!

Renovatie vloer: repareren en aanhelen

Zitten er deukjes of kleine beschadigingen in uw oude parket vloer? Of heeft u een aan- of uitbouw en moet er daardoor een stuk parket bijgelegd worden? Wij zijn tevens specialist in het repareren en aanhelen van vloeren. Dit aanhelen is nodig om de oude en de nieuwe vloer mooi op elkaar aan te laten sluiten.

Heeft uw vloer renovatie nodig? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Maak direct een afspraak via 030 - 200 37 66 of stel uw vraag via ons contactformulier.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging