0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Kurkvloer leggen in Hilversum

Wie ooit eens een vloer heeft mogen leggen, weet dat het aankomt op precisie en vakwerk. Je moet besmet zijn door het klusvirus, waardoor zelfs de grootste tegenslagen je niet van slag brengen. Een kurkvloer leggen heeft net als laminaat, kunststof en grenen weer zijn eigen kenmerken en voorkeuren. Hieronder vind je wat nuttige tips voor het aanleggen van een mooie kurkvloer. Als je het toch liever door een expert laat doen, kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij helpen je graag in Hilversum en omgeving.

Kurkvloer leggen

Het belangrijkste eerste punt is simpel: de ondergrond moet goed zijn. Als u een nieuwe kurkvloer aanbrengt op een vochtige, oneven fundering kan dat ernstige gevolgen hebben voor de kwaliteit en levensduur van uw nieuwe vloerbedekking. Het wordt doorgaans aangeraden om überhaupt een dunne tussenlaag aan te brengen tussen de ”koude” onderlaag en de nieuwe vloer. Dit kunt u doen met speciale folies of eventueel ook stukken spaanplaat. Op die manier weet u dat uw kurkvloer niet zal worden aangetast door optrekkend vocht. Je kunt de ondergrond ook altijd laten testen. Als de vochtigheidsgraad te hoog is, kunt u hem wellicht laten impregneren.

Of u nu gebruikmaakt van kurktegels of kurklaminaat: leg de stukken altijd eerst op een droge ondergrond. Op die manier kunt u testen of alle stukken passen en of u wel genoeg hebt. Daarna kunt u de vloer bedekken met een dunne laag lijm en langzaam de tegels aanbrengen. U kunt een rubberen hamer gebruiken om de stukken goed vast te slaan, maar wees hierbij wel voorzichtig. Hebt u toch twijfels? Neem dan eens contact op met de door ons aangedragen professional. In Hilversum en omgeving staan we voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606