030 - 200 37 66

Uw vloeren specialist in Hilversum

Uw vloerspecialist in Bussum

De sfeer in uw woning, winkel of bedrijfspand wordt voor een groot deel bepaald door het soort vloer waarvoor u kiest. Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen maar twijfelt u over het materiaal, de kleur of het onderhoud? Als u woonachtig bent in de regio Bussum kunt u met al deze en vele andere vragen terecht bij M.M. Vloeren. Als vloerspecialist zijn wij niet alleen bij uitstek de expert voor het leggen van uw nieuwe vloer, ook voor gedegen advies van een professional bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten en werkzaamheden

Onze medewerkers zijn deskundig en beschikken over alle benodigde kennis en kunde om uitstekende service te verlenen op vloergebied. Wij werken met de volgende producten:

  • houten vloeren
  • tegelvloeren en wandtegels
  • laminaat en PVC
  • natuursteen

Voor welk materiaal u ook kiest, in de regio Bussum legt ons bedrijf uw vloeren snel en vakkundig. Ook zijn wij u graag van dienst op het gebied van renovatie. Is uw vloer verouderd of beschadigd en wilt u weten of wij deze weer als nieuw kunnen krijgen? We informeren u graag, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Contact met uw vloerspecialist

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Via het formulier op deze pagina kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw klus. Als u meer informatie wilt of een specifieke vraag heeft, kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 030 - 200 37 66. We staan u graag te woord!

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 200 37 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging