0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Hilversum

Uw vloerspecialist in Bussum

De sfeer in uw woning, winkel of bedrijfspand wordt voor een groot deel bepaald door het soort vloer waarvoor u kiest. Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen maar twijfelt u over het materiaal, de kleur of het onderhoud? Als u woonachtig bent in de regio Bussum kunt u met al deze en vele andere vragen terecht bij de door ons aangedragen professional. Als vloerspecialist zijn wij niet alleen bij uitstek de expert voor het leggen van uw nieuwe vloer, ook voor gedegen advies van een professional bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten en werkzaamheden

Onze medewerkers zijn deskundig en beschikken over alle benodigde kennis en kunde om uitstekende service te verlenen op vloergebied. Wij werken met de volgende producten:

  • houten vloeren
  • tegelvloeren en wandtegels
  • laminaat en PVC
  • natuursteen

Voor welk materiaal u ook kiest, in de regio Bussum legt ons bedrijf uw vloeren snel en vakkundig. Ook zijn wij u graag van dienst op het gebied van renovatie. Is uw vloer verouderd of beschadigd en wilt u weten of wij deze weer als nieuw kunnen krijgen? We informeren u graag, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Contact met uw vloerspecialist

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Via het formulier op deze pagina kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw klus. Als u meer informatie wilt of een specifieke vraag heeft, kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 0800 255 3733. We staan u graag te woord!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606